Informatie tav Verzenden en Retourneren

Verzending en verzendkosten


Het Fourniturenhuis zal de bestelling, mits voorradig, binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling versturen. Een levering aan een postbus of poste restante is niet mogelijk.


Het Fourniturenhuis hanteert de verzendtarieven van DHL. 

Het Fourniturenhuis brengt per order maximaal € 1,00 in rekening voor de order- en verpakkingskosten als de bestelling (exclusief verzendkosten) minder dan € 7,50 bedraagt.
Tevens is het mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen in Emmen. Uiteraard betaalt u dan geen verzendkosten. Afhalen is alleen op afspraak mogelijk.


Retourneren

Conform de Consumentenregels per 13 juni 2014 heeft u 14 dagen na ontvangst van alle producten (De wettelijke bedenktijd (ook wel het herroepingsrecht genoemd)) de mogelijkheid om een product te bekijken en te beoordelen of u het wilt houden of niet.
De melding dat u een (gedeelte van) een bestelling wilt retourneren kunt u verzenden via een retouraanvraag in de webshop of via een  e-mailformulier.
Vervolgens heeft u na de mededeling dat u een (gedeelte van) een bestelling wilt retourneren 14 dagen de tijd om het product terug te sturen naar de webwinkel. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
Vermeldt bij het retourneren van een (gedeelte van) een bestelling u naam en adres, zodat wij weten van wie de bestelling afkomstig is.


Binnen 14 dagen, nadat u bekend heeft gemaakt gebruik te maken van uw herroepingsrecht en het product/ de producten retour is/zijn ontvangen, zal het Fourniturnhuis het aankoopbedrag + verzendkosten terugbetalen. Als u niet alle producten van een bestelling terug stuurt (gedeeltelijke ontbinding) dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.


Eventuele gebreken bij een levering dient u direct na ontdekking aan het Fourniturenhuis te melden. Dit kan per e-mail info@fourniturenhuis.nl of per telefoon op 0591-630759

Let op: geen recht op teruggave op fournituren die speciaal voor u geknipt, bewerkt of op uw verzoek besteld zijn!


Contactgegevens/retouradres

Het Fourniturenhuis
t.a.v. J.M. Mulder-Wolswijk
Jadedreef 28
7828 BH Emmen
Nederland

Tel: 0591-630759
KVK: 04078.352